Dentalni Implantati

Dentalni implantati su revolucionarno rješenje za zamjenu izgubljenih zuba i vraćanje punog sjaja Vašem osmijehu. Naša ordinacija ponosna je na svoje uspješne rezultate u ugradnji implantata, a svaki postupak provodimo s posebnom pažnjom i stručnošću.

Naša tajna uspjeha leži u detaljnom planiranju i preciznoj dijagnostici. Prije nego što započnemo s postupkom ugradnje implantata, provodimo temeljit pregled i dijagnostiku kako bismo osigurali da je ovaj postupak prilagođen Vašim individualnim potrebama. Naš stručni implantološki tim ima bogato iskustvo u planiranju i izvođenju postupaka ugradnje implantata, osiguravajući najbolje moguće rezultate.

Postupak ugradnje implantata kod nas je bezbolan i udoban. Koristimo najsuvremenije tehnike i tehnologiju kako bismo osigurali minimalnu nelagodu i brz oporavak. Kvaliteta implantata ključna je za dugoročni uspjeh, stoga koristimo najkvalitetnije implantate dostupne na tržištu.

Vaše želje i mogućnosti su nam važne. Naš cilj je stvoriti vrhunski rezultat koji odgovara vašim estetskim i funkcionalnim potrebama. Pristupamo svakom pacijentu individualno, razumijevajući vaše želje i pružajući personaliziranu skrb.

Dentalni implantati su investicija u vaše oralno zdravlje i samopouzdanje. Posjetite nas i saznajte više o ovoj inovativnoj metodi zamjene izgubljenih zuba. S nama, možete se osloniti na vrhunsku stručnost i brigu koja vam omogućuje da se osjećate i izgledate najbolje.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Google recenzija - Kristina Subić

Kristina Subić

Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska.
Odlična usluga! Nakon teške upale i nezamislivih bolova koju sam imala zbog prethodnog iskustva u drugoj ordinaciji, u ordinaciji Dentim su me odmah primili i to vikendom. Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska. U skladu s tim, naravno da sam odmah odlučila postati stalni pacijent :D
Saša Ivanović

Saša Ivanović

Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno
Zovem u subotu u 12 u noći zbog bolova. Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno, zub prestaje boljet istu noć. Da mogu dao bih 10 zvjezdica.