O nama

Opustite se u ugodnom ambijentu naše moderno opremljene ordinacije i otkrijte mjesto u kojem se vrhunska stručnost, najsuvremenija oprema i najnaprednije metode susreću kako bismo stvorili najzdravije i najljepše osmijehe. Mi nismo samo stomatološka ordinacija, već smo tim stručnjaka kojima je prioritet oralno zdravlje, a opuštenost i zadovoljstvo pacijenata je najvažnije.

U srcu Karlovca

Smješteni u gradu na četiri rijeke pružamo izvanrednu skrb za oralno zdravlje generacijama pacijenata. Naša dugogodišnja tradicija i iskustvo omogućile su nam razumijevanje potreba i želja naših pacijenata i pružanje personaliziranih dentalnih rješenja.

Pacijent je najvažniji član našeg tima

Vjerujemo da je svaki pacijent neizostavan dio našeg tima. Naše posvećeno osoblje će s razumijevanjem pristupiti svakom Vašem dentalnom problemu kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje. Slušamo Vas, razumijemo i prilagođavamo se Vašim potrebama, osiguravajući da se veselite svakom idućem posjetu.

Jedno mjesto za sve dentalne usluge

Pružamo usluge iz svih grana dentalne medicine. Od radiologije, protetike i kirurgije do ortodoncije- sve što Vam je potrebno, imate kod nas. Naš multidisciplinarni pristup omogućava Vam da sve dentalne zahvate i pretrage obavite na jednom mjestu.

Pridružite nam se u našem putovanju prema savršenim osmjesima

Pozivamo vas da budete dio naše dentalne obitelji. Iskusite spoj napredne tehnologije, stručnosti i tople gostoljubivosti koja nas čini preferiranim izborom za dentalnu skrb u Karlovcu. Krenimo zajedno prema savršenim osmjesima i besprijekornom oralnom zdravlju.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Google recenzija - Nikolina Ivsic

Nevenka Ivsic

Ne vidim nigdje bolje ordinacije, čista petica
Profesionalan tim sve pohvale svi ljubazni rade gdje ne vidim nigdje bolje ordinacije čista petica.
Google recenzija - Adrijano Delač

Adrijano Delač

Top doktor, ljubazan i jako vrijedan, sve osoblje na mjestu, svaka preporuka
Top doktor, ljubazan i jako vrijedan, sve osoblje na mjestu, svaka preporuka, samo da je takvih više ali nažalost nema 🤩 …

Česta pitanja