O nama

Opustite se u ugodnom ambijentu naše moderno opremljene ordinacije i otkrijte mjesto u kojem se vrhunska stručnost, najsuvremenija oprema i najnaprednije metode susreću kako bismo stvorili najzdravije i najljepše osmijehe. Mi nismo samo stomatološka ordinacija, već smo tim stručnjaka kojima je prioritet oralno zdravlje, a opuštenost i zadovoljstvo pacijenata je najvažnije.

U srcu Karlovca

Smješteni u gradu na četiri rijeke pružamo izvanrednu skrb za oralno zdravlje generacijama pacijenata. Naša dugogodišnja tradicija i iskustvo omogućile su nam razumijevanje potreba i želja naših pacijenata i pružanje personaliziranih dentalnih rješenja.

Pacijent je najvažniji član našeg tima

Vjerujemo da je svaki pacijent neizostavan dio našeg tima. Naše posvećeno osoblje će s razumijevanjem pristupiti svakom Vašem dentalnom problemu kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje. Slušamo Vas, razumijemo i prilagođavamo se Vašim potrebama, osiguravajući da se veselite svakom idućem posjetu.

Jedno mjesto za sve dentalne usluge

Pružamo usluge iz svih grana dentalne medicine. Od radiologije, protetike i kirurgije do ortodoncije- sve što Vam je potrebno, imate kod nas. Naš multidisciplinarni pristup omogućava Vam da sve dentalne zahvate i pretrage obavite na jednom mjestu.

Pridružite nam se u našem putovanju prema savršenim osmjesima

Pozivamo vas da budete dio naše dentalne obitelji. Iskusite spoj napredne tehnologije, stručnosti i tople gostoljubivosti koja nas čini preferiranim izborom za dentalnu skrb u Karlovcu. Krenimo zajedno prema savršenim osmjesima i besprijekornom oralnom zdravlju.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Sined Anibaf

Sined Anibaf

Moderna Ordinacija nove Generacije
Jako moderna Ordinacija nove Generacije, sa dobrom muzikom po mojem ukusu. Brza i dobra medicinska usluga na visokom rangu👍
Saša Ivanović

Saša Ivanović

Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno
Zovem u subotu u 12 u noći zbog bolova. Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno, zub prestaje boljet istu noć. Da mogu dao bih 10 zvjezdica.

Česta pitanja