Oralna Kirurgija

Oralna kirurgija predstavlja ključan aspekt stomatološke skrbi koji se bavi kirurškim zahvatima u ustima. Naša moderna kirurška ordinacija pruža najbolju moguću skrb za oralno zdravlje uz poštovanje najviših standarda sterilizacije i stručno vođenih postupaka.

Svi oralno-kirurški zahvati provode se pod lokalnom anestezijom, što osigurava minimalnu nelagodu tijekom zahvata. Naš stručni tim oralnih kirurga ima bogato iskustvo u provođenju različitih kirurških postupaka.

Jedan od ključnih aspekata naših usluga je pažljivo pridržavanje najviših standarda sterilizacije. Vaša sigurnost nam je iznimno važna, stoga koristimo najnapredniju opremu i metode kako bismo osigurali sterilno i higijensko okruženje tijekom svakog zahvata.

Naš stručni tim provodi širok raspon oralno-kirurških zahvata, uključujući:

  • Vađenje zubi
  • Apikotomije
  • Alveotomije
  • Kortikotomije
  • Dentalni implantati
  • Podizanje dna sinusa

Svaki zahvat prilagođen je individualnim potrebama pacijenta. Naš tim Vam pruža jasne informacije i upute prije i nakon zahvata kako biste bili potpuno informirani i osjećali se ugodno.

Posjetite nas i otkrijte vrhunsku oralnu kirurgiju koja Vam omogućuje da postignete zdrav i funkcionalan osmijeh. Naša stručnost, iskustvo i predanost osigurat će Vam najbolju moguću skrb tijekom Vašeg oralno-kirurškog iskustva.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Google recenzija - Kristina Subić

Kristina Subić

Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska.
Odlična usluga! Nakon teške upale i nezamislivih bolova koju sam imala zbog prethodnog iskustva u drugoj ordinaciji, u ordinaciji Dentim su me odmah primili i to vikendom. Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska. U skladu s tim, naravno da sam odmah odlučila postati stalni pacijent :D
Mihaela Glamoclija

Mihaela Glamoclija

Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.
Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.