Dentalna Protetika

Za savršeno oblikovan osmijeh koji odiše prirodnošću i sjajem, naša dentalna protetika nudi niz fiksnih protetskih radova. Bez obzira na Vaše potrebe i želje, naš stručni tim je ovdje kako bi vam pružio individualiziranu skrb i vrhunsku kvalitetu.

Fiksni protetski radovi obuhvaćaju širok spektar opcija, uključujući:

  • Zubne krunice: Zahvaljujući naprednoj 3D tehnologiji, izrađujemo zubne krunice koje su ne samo iznimno funkcionalne, već i estetski privlačne. Naši stručnjaci pažljivo biraju najkvalitetnije materijale kako bi osigurali da krunice izgledaju kao prirodni zubi.
  • Ljuskice: Ljuskice su tanki porculanski nadomjesci koji se stavljaju na prednju plohu zuba kako bi se poboljšala estetika i sakrila manja oštećenja zuba. Naš tim pruža ljuskice koje su precizno prilagođene obliku i boji vaših prirodnih zubi.
  • Digital smile design: Digital smile design je postupak u kojem pomoću softvera analiziramo Vaše karakteristike i proporcije lica i osmijeha, te pomoću analize stvara prirodan i skladan izgled osmijeha. Na taj način možete sudjelovati u kreiranju izgleda vlastitog osmijeha.
  • Mostovi: Fiksni mostovi koriste se za zamjenu zuba koji nedostaju. Kombinirajući funkcionalnost i estetiku, naši mostovi omogućuju vam da se vratite normalnom žvakanju i osjećate sigurno sa svojim osmijehom.
  • Fiksni radovi na implantatima: Ako imate dentalne implantate, naša dentalna protetika nudi fiksne radove koji se čvrsto povezuju s implantatima. Ovi radovi pružaju stabilnost i prirodan izgled, omogućujući vam da se osjećate kao da imate svoje prirodne zube.

Naša predanost visokoj kvaliteti, funkcionalnosti i estetici rezultira protetskim radovima koji nadmašuju očekivanja. Svaki rad pažljivo je prilagođen individualnim potrebama pacijenta, osiguravajući da svaki osmijeh bude jedinstven i prekrasan.

Posjetite nas i otkrijte kako naša dentalna protetika može transformirati Vaš osmijeh. Sa stručnim timom i vrhunskom tehnologijom, možete se osloniti na nas za najbolju moguću protetsku skrb. Vaš osmijeh zaslužuje najbolje, a mi smo ovdje da Vam ga pružimo.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Google recenzija - Kristina Subić

Kristina Subić

Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska.
Odlična usluga! Nakon teške upale i nezamislivih bolova koju sam imala zbog prethodnog iskustva u drugoj ordinaciji, u ordinaciji Dentim su me odmah primili i to vikendom. Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska. U skladu s tim, naravno da sam odmah odlučila postati stalni pacijent :D
Sined Anibaf

Sined Anibaf

Moderna Ordinacija nove Generacije
Jako moderna Ordinacija nove Generacije, sa dobrom muzikom po mojem ukusu. Brza i dobra medicinska usluga na visokom rangu👍