Dentalni Implantati

Dentalni implantati su revolucionarno rješenje za zamjenu izgubljenih zuba i vraćanje punog sjaja Vašem osmijehu. Naša ordinacija ponosna je na svoje uspješne rezultate u ugradnji implantata, a svaki postupak provodimo s posebnom pažnjom i stručnošću.

Naša tajna uspjeha leži u detaljnom planiranju i preciznoj dijagnostici. Prije nego što započnemo s postupkom ugradnje implantata, provodimo temeljit pregled i dijagnostiku kako bismo osigurali da je ovaj postupak prilagođen Vašim individualnim potrebama. Naš stručni implantološki tim ima bogato iskustvo u planiranju i izvođenju postupaka ugradnje implantata, osiguravajući najbolje moguće rezultate.

Postupak ugradnje implantata kod nas je bezbolan i udoban. Koristimo najsuvremenije tehnike i tehnologiju kako bismo osigurali minimalnu nelagodu i brz oporavak. Kvaliteta implantata ključna je za dugoročni uspjeh, stoga koristimo najkvalitetnije implantate dostupne na tržištu.

Vaše želje i mogućnosti su nam važne. Naš cilj je stvoriti vrhunski rezultat koji odgovara vašim estetskim i funkcionalnim potrebama. Pristupamo svakom pacijentu individualno, razumijevajući vaše želje i pružajući personaliziranu skrb.

Dentalni implantati su investicija u vaše oralno zdravlje i samopouzdanje. Posjetite nas i saznajte više o ovoj inovativnoj metodi zamjene izgubljenih zuba. S nama, možete se osloniti na vrhunsku stručnost i brigu koja vam omogućuje da se osjećate i izgledate najbolje.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Ivana Držaić

Ivana Držaić

Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba
Jako zadovoljna uslugom osobito sada u trudnoći. Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba. Također atmosfera ugodna.
Mihaela Glamoclija

Mihaela Glamoclija

Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.
Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.