Dječja Stomatologija

Briga o zdravlju zubi Vašeg djeteta počinje od malih nogu – dođite u našu stomatološku ordinaciju i zajedno stvorimo zdrave navike za buduće blistave osmijehe.

Naš pristup dječjoj stomatologiji temelji se na nježnosti, strpljenju i razumijevanju. Shvaćamo da je važno djeci pružiti pozitivno iskustvo kako bi se osjećala ugodno kod stomatologa od rane dobi.

Kroz igru i razgovor, gradimo povjerenje s vašim mališanima, potičemo ih da postavljaju pitanja i dijele svoje osjećaje. Na taj način pomažemo im da pobijede strah od stomatoloških posjeta i stvaramo pozitivan stav prema oralnoj higijeni.

Naš cilj nije samo liječenje već i edukacija. Učimo djecu o važnosti redovitog četkanja zuba, pravilne tehnike četkanja i zdrave prehrane. Kroz edukaciju i brigu, pomažemo im da razviju navike koje će im osigurati zdrav osmijeh i samopouzdanje.

Dječja stomatologija je više od liječenja, to je ulaganje u buduće osmijehe. Posjetite nas i zajedno osigurajmo Vašem djetetu najbolje početke za zdrav i blistav osmijeh koji će ih pratiti kroz cijeli život.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Ivana Držaić

Ivana Držaić

Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba
Jako zadovoljna uslugom osobito sada u trudnoći. Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba. Također atmosfera ugodna.
Sined Anibaf

Sined Anibaf

Moderna Ordinacija nove Generacije
Jako moderna Ordinacija nove Generacije, sa dobrom muzikom po mojem ukusu. Brza i dobra medicinska usluga na visokom rangu👍

Česta pitanja