Dječja Stomatologija

Briga o zdravlju zubi Vašeg djeteta počinje od malih nogu – dođite u našu stomatološku ordinaciju i zajedno stvorimo zdrave navike za buduće blistave osmijehe.

Naš pristup dječjoj stomatologiji temelji se na nježnosti, strpljenju i razumijevanju. Shvaćamo da je važno djeci pružiti pozitivno iskustvo kako bi se osjećala ugodno kod stomatologa od rane dobi.

Kroz igru i razgovor, gradimo povjerenje s vašim mališanima, potičemo ih da postavljaju pitanja i dijele svoje osjećaje. Na taj način pomažemo im da pobijede strah od stomatoloških posjeta i stvaramo pozitivan stav prema oralnoj higijeni.

Naš cilj nije samo liječenje već i edukacija. Učimo djecu o važnosti redovitog četkanja zuba, pravilne tehnike četkanja i zdrave prehrane. Kroz edukaciju i brigu, pomažemo im da razviju navike koje će im osigurati zdrav osmijeh i samopouzdanje.

Dječja stomatologija je više od liječenja, to je ulaganje u buduće osmijehe. Posjetite nas i zajedno osigurajmo Vašem djetetu najbolje početke za zdrav i blistav osmijeh koji će ih pratiti kroz cijeli život.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Mihaela Glamoclija

Mihaela Glamoclija

Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.
Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.
Saša Ivanović

Saša Ivanović

Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno
Zovem u subotu u 12 u noći zbog bolova. Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno, zub prestaje boljet istu noć. Da mogu dao bih 10 zvjezdica.

Česta pitanja