Endodoncija

Očuvanje zdravlja vaših zuba ključno je kako za oralno, tako i za opće zdravlje. Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem zubnog živca i periapikalnih oboljenja. Naša usluga endodoncije usmjerena je na prevenciju ozbiljnih komplikacija i očuvanje vaših prirodnih zuba.

Upala zubne pulpe, poznata i kao zubni živac, može dovesti do neugodnih simptoma poput jakih bolova i osjetljivosti na toplo, hladno i pritisak. Bez odgovarajućeg liječenja, ova upala može rezultirati ozbiljnim komplikacijama. Naš stručni tim nudi učinkovitu endodontsku terapiju koja uključuje obradu korijenskih kanala najmodernijim strojnim uređajima za endodonciju, dezinfekciju unutarnjeg prostora zuba te punjenje sigurnim i trajnim materijalima.

Osim liječenja upale zubne pulpe, naša ordinacija također se bavi tretiranjem drugih periapikalnih procesa poput granuloma, apscesa i cista. Naš stručni tim ima iskustva u dijagnosticiranju i liječenju ovih stanja kako bi se osiguralo vaše dugoročno oralno zdravlje.

Liječenje zuba više ne mora biti dugotrajan proces uz brojne dolaske stomatologu- najmoderniji uređaji za strojnu obradu korijenskih kanala omogućuju nam da liječenje u nekim slučajevima bude gotovo u jednoj pojseti. Vaši zubi su važni, i zato smo predani pružanju najbolje moguće skrbi. Naša endodontska terapija nije samo usmjerena na liječenje trenutnih problema, već i na sprječavanje budućih komplikacija. Posvetite se svojem oralnom zdravlju i posjetite nas za kvalitetno endodontsko liječenje.

S našim stručnim timom i najsuvremenijom tehnologijom, možete biti sigurni da će vaši zubi dobiti pažljivu i učinkovitu endodontsku skrb. Posjetite nas i sačuvajte svoj prirodni osmijeh za godine koje dolaze.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Sined Anibaf

Sined Anibaf

Moderna Ordinacija nove Generacije
Jako moderna Ordinacija nove Generacije, sa dobrom muzikom po mojem ukusu. Brza i dobra medicinska usluga na visokom rangu👍
Ivana Držaić

Ivana Držaić

Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba
Jako zadovoljna uslugom osobito sada u trudnoći. Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba. Također atmosfera ugodna.