Estetska Stomatologija

Zahvaljujući suvremenim tehničkim dostignućima i stručnosti naših stomatologa, imamo mogućnost znatno poboljšati izgled zuba, što pozitivno utječe na našu sliku o sebi. To također doprinosi većem samopouzdanju i slobodnijem izražavanju, omogućavajući nam smijanje bez potrebe za skrivanjem osmijeha, a sve to se može postići brzo i bezbolno.

Potražnja za estetskim zahvatima je u današnje vrijeme sve veća. Zato ulažemo u vrhunske edukacije, tehnologiju i materijale kako bismo Vam omogućili najviši standard estetike i osmijeh iz snova.
Nudimo potpuno digitalni pristup koji nam omogućuje brzo planiranje i izradu nadomjestaka, digitalno planiranje izgleda novog osmijeha i maksimalnu preciznost u radu.

Bilo da je riječ o keramičkim ljuskicama, izbjeljivanju, ortodontskoj terapiji ili implantatima- zaboravite na estetske nepravilnosti i osmijehnite se s povjerenjem. Naša estetska stomatologija pruža Vam rješenje koje nadilazi očekivanja. Posjetite nas i otkrijte kako možemo transformirati Vaš osmijeh na najljepši način.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Ivana Držaić

Ivana Držaić

Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba
Jako zadovoljna uslugom osobito sada u trudnoći. Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba. Također atmosfera ugodna.
Saša Ivanović

Saša Ivanović

Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno
Zovem u subotu u 12 u noći zbog bolova. Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno, zub prestaje boljet istu noć. Da mogu dao bih 10 zvjezdica.