Intraoralni Skener Carestream CS 3700

Revolucionarni korak prema udobnosti i preciznosti – upoznajte Intraoralni skener Carestream CS 3700.

Zamijenite tradicionalne otiske s modernom tehnikom intraoralnog skeniranja. Postupak je brz, udoban i potpuno bezbolan, omogućujući vam da uživate u svakom trenutku Vaše stomatološke skrbi.

Kako radi? Intraoralni skener Carestream CS 3700 precizno bilježi detalje vaših zubi i usne šupljine, stvarajući digitalni sken koji je gotovo trenutačno spreman za analizu i dizajn. Ovaj digitalni sken šaljemo izravno u naš zubotehnički laboratorij, gdje se koristi CAD/CAM tehnologijom za izradu individualno prilagođenih rješenja.

Prednosti intraoralnog skeniranja:

  • Brz i udoban postupak
  • Bezbolno i bez neugodnih otisaka
  • Precizni rezultati za vrhunsku stomatološku skrb
  • CAD/CAM tehnologija za individualno prilagođene restauracije

S Intraoralnim skenerom Carestream CS 3700, Vaša stomatološka iskustva postaju još ugodnija i efikasnija. Zaboravite na tradicionalne otiske i pružite svojim zubima najbolje. Posjetite nas i saznajte više o ovoj inovativnoj tehnologiji koja vodi stomatološku skrb u budućnost.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Saša Ivanović

Saša Ivanović

Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno
Zovem u subotu u 12 u noći zbog bolova. Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno, zub prestaje boljet istu noć. Da mogu dao bih 10 zvjezdica.
Google recenzija - Kristina Subić

Kristina Subić

Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska.
Odlična usluga! Nakon teške upale i nezamislivih bolova koju sam imala zbog prethodnog iskustva u drugoj ordinaciji, u ordinaciji Dentim su me odmah primili i to vikendom. Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska. U skladu s tim, naravno da sam odmah odlučila postati stalni pacijent :D