Opća i Restaurativna Stomatologija

U našoj stomatološkoj ordinaciji, pružamo sveobuhvatnu skrb za vaše oralno zdravlje. Naša usluga opće i restaurativne stomatologije obuhvaća širok spektar tretmana, od rutinskih pregleda do složenih restaurativnih zahvata.

Prvi korak na putu do zdravog osmijeha je besplatni pregled. Tijekom ovog posjeta, provodimo detaljan pregled vaših usta, zubi i desni. Koristimo najsuvremeniju tehnologiju i metode kako bismo dobili jasan uvid u vaše oralno zdravlje. Nakon pregleda, naš stručni tim će analizirati rezultate i donijeti zaključke o vašem oralnom zdravlju.

Na temelju tih zaključaka, predlažemo rješenja za moguće oblike liječenja. Bilo da je riječ o jednostavnom čišćenju zuba, popravku karijesa, izradi mostova ili krunica, ili složenijim restaurativnim zahvatima, naš tim je tu da vam pruži najbolju moguću skrb.

Naš cilj je da svaki pacijent napusti našu ordinaciju s osmijehom na licu. Zato pristupamo svakom pacijentu individualno, s razumijevanjem i strpljenjem. Vaše zadovoljstvo i zdravlje naš su prioritet.

Posjetite nas i doživite razliku koju pruža naša opća i restaurativna stomatologija. S nama je vaš osmijeh u najboljim rukama.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Sined Anibaf

Sined Anibaf

Moderna Ordinacija nove Generacije
Jako moderna Ordinacija nove Generacije, sa dobrom muzikom po mojem ukusu. Brza i dobra medicinska usluga na visokom rangu👍
Ivana Držaić

Ivana Držaić

Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba
Jako zadovoljna uslugom osobito sada u trudnoći. Brzo, profesionalno i ugodno popravljanje zuba. Također atmosfera ugodna.