Ortodoncija

San o savršenom osmijehu postaje stvarnost uz naš najsuvremenijI pristup ortodonciji. Bez obzira na Vaše estetske brige, nudimo Vam inovativno rješenje koje će Vas oduševiti- uz SimplySmile alignere dobit ćete osmijeh kakav ste oduvijek željeli.

Što čini SimplySmile alignere posebnima? Njihova transparentnost čini ih gotovo potpuno neprimjetnima, omogućujući vam da se smijete sa samopouzdanjem tijekom cijelog procesa, bez metalnih žica i bravica. Ugodni su za nošenje i lako se skidaju, što vam olakšava održavanje higijene i prehrane.

Naš tim stručnjaka osigurava da svaki korak vašeg ortodontskog puta bude pažljivo praćen i prilagođen vašim potrebama. Zajedno ćemo raditi na postizanju savršenog osmijeha koji odražava vašu prirodnu ljepotu.
Vremenski tok terapije individualan je kod svake osobe i sastoji se od određenog broja faza alignera. Svaka faza traje dva tjedna i svaka faza ima odgovarajući aligner.

Promjenom faza, zubi se postepeno dovode u željeni položaj.
Efikasnost i brzina terapije su usko vezani sa vremenom koje provedete noseći svaki aligner- minimalno 20 sati dnevno.

Riješite se estetskih problema i koračajte prema osmijehu iz snova. Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo transformirati vaš osmijeh na jednostavan i učinkovit način.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Mihaela Glamoclija

Mihaela Glamoclija

Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.
Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.
Google recenzija - Kristina Subić

Kristina Subić

Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska.
Odlična usluga! Nakon teške upale i nezamislivih bolova koju sam imala zbog prethodnog iskustva u drugoj ordinaciji, u ordinaciji Dentim su me odmah primili i to vikendom. Automatska dijagnoza i cijeli pregled slučaja zbog RTG-a koji bude gotov za par minuta. Oprema vrhunska. U skladu s tim, naravno da sam odmah odlučila postati stalni pacijent :D