Rendgenska Dijagnostika

Kada je riječ o oralnom zdravlju, pravovremena i precizna dijagnostika ključna je za uspješno liječenje. Naša ordinacija koristi najnoviju tehnologiju u rendgenskoj dijagnostici – CARESTREAM CS 8200 3D uređaj. Ovaj uređaj omogućuje nam da pružimo najbolju moguću skrb za vaše oralno zdravlje.

CARESTREAM CS 8200 3D uređaj omogućuje nam da izradimo ortopan, RVG i CT snimke. Ove snimke pružaju detaljan uvid u stanje vaših zuba, desni i čeljusti, što nam omogućuje da precizno dijagnosticiramo i planiramo vaše liječenje.

Ortopantomogram nam daje panoramski pregled vaših zuba i čeljusti, dok RVG snimka omogućuje detaljan pregled pojedinačnog zuba.

CT snimka, s druge strane, pruža trodimenzionalni prikaz vaših zuba i čeljusti, što je posebno korisno za planiranje složenijih zahvata, poput postavljanja implantata.

Naša rendgenska dijagnostika prvi je i najvažniji korak u pružanju vrhunske dentalne skrbi. Naš stručni tim koristi ove napredne tehnologije kako bi osigurao da svaki pacijent dobije individualizirani plan liječenja koji je u potpunosti prilagođen njegovim potrebama.

Posjetite nas danas i doživite prednosti najsuvremenije rendgenske dijagnostike. Vaše oralno zdravlje naš je prioritet, a uz CARESTREAM CS 8200 3D uređaj, možete biti sigurni da ste u najboljim rukama.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Sined Anibaf

Sined Anibaf

Moderna Ordinacija nove Generacije
Jako moderna Ordinacija nove Generacije, sa dobrom muzikom po mojem ukusu. Brza i dobra medicinska usluga na visokom rangu👍
Mihaela Glamoclija

Mihaela Glamoclija

Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.
Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.