Rendgenska Dijagnostika

Kada je riječ o oralnom zdravlju, pravovremena i precizna dijagnostika ključna je za uspješno liječenje. Naša ordinacija koristi najnoviju tehnologiju u rendgenskoj dijagnostici – CARESTREAM CS 8200 3D uređaj. Ovaj uređaj omogućuje nam da pružimo najbolju moguću skrb za vaše oralno zdravlje.

CARESTREAM CS 8200 3D uređaj omogućuje nam da izradimo ortopan, RVG i CT snimke. Ove snimke pružaju detaljan uvid u stanje vaših zuba, desni i čeljusti, što nam omogućuje da precizno dijagnosticiramo i planiramo vaše liječenje.

Ortopantomogram nam daje panoramski pregled vaših zuba i čeljusti, dok RVG snimka omogućuje detaljan pregled pojedinačnog zuba.

CT snimka, s druge strane, pruža trodimenzionalni prikaz vaših zuba i čeljusti, što je posebno korisno za planiranje složenijih zahvata, poput postavljanja implantata.

Naša rendgenska dijagnostika prvi je i najvažniji korak u pružanju vrhunske dentalne skrbi. Naš stručni tim koristi ove napredne tehnologije kako bi osigurao da svaki pacijent dobije individualizirani plan liječenja koji je u potpunosti prilagođen njegovim potrebama.

Posjetite nas danas i doživite prednosti najsuvremenije rendgenske dijagnostike. Vaše oralno zdravlje naš je prioritet, a uz CARESTREAM CS 8200 3D uređaj, možete biti sigurni da ste u najboljim rukama.

Hitne intervencije 00-24

Na raspolaganju smo za sve hitne situacije svim našim pacijentima, kao i onima koji će to tek postati.
+385 47 615 665

Zakažite svoj termin danas

I osmijehnite nam se s povjerenjem!
Mihaela Glamoclija

Mihaela Glamoclija

Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.
Odličan zubar, jasna komunikacija oko njege zuba, cista ordinacija, efikasno osoblje.
Saša Ivanović

Saša Ivanović

Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno
Zovem u subotu u 12 u noći zbog bolova. Doktor dolazi za 2 minute. Brzo, bezbolno, profesionalno, zub prestaje boljet istu noć. Da mogu dao bih 10 zvjezdica.